Hét Maandelijkse Magische Meditatie Moment (MMMM) - Groot Geluk Coaching

Maandelijkse Magische Meditatie Moment

De start van een dag vol geluksmomenten, die ervoor zorgen dat je tijd voor jezelf hebt. Dit is het beste wat je jezelf én je gezin, je dierbaren kunt geven.

Jouw welzijn is belangrijk voor iedereen en dat is niet egoïstisch. Op deze ochtend laad jij je op en investeer je in je eigen behoeftes, die vervuld willen worden. Wij weten dat de wijsheid IN onszelf zit en dat we ruimte mogen maken om daarnaar te luisteren.

Verbinden vanuit het hart

Zo’n ochtend maken we echt samen tot een hartverwarmende herinnering, wat ons allen verder helpt. Het is een mix van meditatie, visualisatie, geleide oefeningen en onderwerpen die aan bod komen, zoals: Liefde, verbinding, innerlijke rust, (zelf)vertrouwen, behoeftes die gehoord en gezien willen worden.

Op een lichte, leuke en speelse wijze elkaar support geven, inspirerend! Een plek waar je jezelf kunt zijn, ontdekt en onderzoekt wat jou helpt om in harmonie gelukkig te kunnen zijn.

Op de tweede donderdag van de maand van 9.00-10.30 uur en iedere maand een ander thema. Verbinden met jezelf – Body-Mind-Soul – en aandacht om jouw welzijn te vergroten.

De data voor het MMMM :

2023
12 jan
9 febr
9 mrt
13 apr
11 mei
Nieuwe datum:15 juni
14 sept
5 okt
9 nov
14 dec.

Weet jij dat tijd voor jezelf het beste is voor jou én je dierbaren, maar schiet dat in de rad-race van alledag er gemakkelijk bij in?

Ervaar je drukte, gedoe en gezeur en gun je jezelf eigenlijk geen tijd voor een verbindend moment voor jezelf?

Vraag jezelf af: ongeacht of het nu druk is of niet, hoe voelt het om juist NU voor het MMMM te kiezen en in mijn agenda te zetten?

Weet jij dat de tijd rijp om jezelf meer centraal te stellen. Voel je dat deze manier voor jou de juiste wijze is om aandacht en tijd aan jezelf te besteden? Twee keer ja, dan zit je op de juiste plek.

Hoe laat en waar?
We starten om 9 uur in Haarlem en je kunt kiezen om fysiek of online aan te sluiten. De inloop is vanaf 8.45u. Er is fysiek beperkte ruimte.

De uitwisseling?
Wil je komen proeven wat het is, de uitwisseling die jou past vind je hieronder:

-> 3 x MMMM voor €40,-
-> 10x MMMM voor €150,-

Ik nodig je uit om je gevoel en behoefte serieus te nemen, omdat het uiteindelijk iedereen ten goede komt.

Tijd voor jezelf

Lijkt dit je héérlijk…
Klinkt een plek om jezelf te kunnen koesteren, als muziek in de oren.

Ja, zin in Lisa. Ik meld me aan.

Je bent van harte welkom, precies zoals je bent.

Liefs Lisa

P.S. Enkele reacties van deelnemers:

 “De 4 M’s zijn voor mij inspirerende mama avonden, waarin Lisa een
mooie balans aanbrengt tussen ervaringen uitwisselen en geleide oefeningen. Ik voel mij daarna rustiger en zie dan weer beter wat voor mij belangrijk is. Waardoor ik thuis een meer ontspannen mama ben.
Froukje Kronenburg

 

Lisa is een bijzonder prettig persoon. Ik ben onlangs voor het eerst naar een 4 m’s avond geweest. Hoewel ik een beetje twijfelde of het wat voor mij zou zijn was dit bij binnenkomst nagenoeg gelijk over. Ik heb het als heel ontspannen ervaren om tijd voor mezelf te maken en even bewust stil te staan bij wat er in mij en in mijn gezin speelt. Pakkende gespreksonderwerpen (luisteren of delen mag beide) maar ook genoeg gelachen, ik heb de volgende avond al in mijn agenda geblokt!
Cynthia Siahaija

Kindertolk® en coach van Groot Geluk Coaching

P.p.s. Ben jij de ouder die zijn kind graag zelf begeleid naar geluk? Onderzoek zelf of ik je ideale match ben qua coach. De coach die jou begeleid, zodat je jouw kind zélf kunt begeleiden naar geluk. Vraag hier het GRATIS E-book aan voor de liefdevolle ouder.

 

Samen met je kind gelukkig zijn

Samen met je kind gelukkig zijn

Stel je een plek voor waar een ieder zich vanuit zijn of haar unieke eigenschappen en talenten kan ontplooien, zou je daar samen met je kind gelukkig zijn? Een veilig en warm thuis, leefomgeving, waar  kinderen zichzelf kunnen zijn, plezier beleven en lekker in hun vel zitten. Open en nieuwsgierig nieuwe ontdekkingen opdoen, avonturen beleven en alles durven delen wat er speelt. Zou dat een ideale wereld kunnen zijn?

LEES VERDER

Je kind wil dat je gelukkig bent.

Je kind wil dat je gelukkig bent.

Bij mijn cliënten en om mij heen zie ik dat de maatregelen rondom het corona virus voor iedereen verschillende gevolgen heeft. De werkende ouders kunnen het fijn vinden dat ze iets wezenlijks kunnen doen, om mensen te helpen. Voor de thuiswerkenden kan het fijn zijn om meer samen te zijn met het gezin en de rust ervaren van het ont-moeten. Er zijn ook ouders voor wie deze situatie flinke uitdagingen brengt. Zij raken juist meer uit hun doen, omdat de structuur en de regelmaat wegvalt en men meer op elkaars lip zit. Frustraties en irritaties kunnen sneller om de hoek komen kijken en dan hebben we natuurlijk ook nog de angst en onzekerheid wat dit allemaal teweeg brengt.

Eén ding hebben we gemeenschappelijk:
LEES VERDER

Workshop: ‘Mijn kind mijn spiegel?’

Jouw wens is om een fijne, vertrouwelijke band te hebben met je kind(eren). Een plezierige relatie waar verbinding, harmonie en een veilige (thuis)plek centraal staan. Je ziet dat de realiteit niet (helemaal) weerspiegelt met wat je voor ogen hebt. Kinderen spiegelen je, maar hoe je het gedrag kunt ombuigen is nu nog een raadsel voor je.  Wanneer je hoort dat dit kind weer kan stralen, wil jij dit dolgraag geloven.

LEES VERDER

Workshop: ‘Mijn kind mijn spiegel?’
Workshop: ‘Mijn kind laten opbloeien’.

Workshop: ‘Mijn kind laten opbloeien’.

 

Gun jij je kind alle geluk van de wereld, zodat hij tevreden en vrij kan opbloeien? Maar… ziet het er momenteel niet zo rooskleurig uit? Zit je met je handen in het haar en heb je al veel geprobeerd, zonder de gewenste resultaten?  Een kindertolk in Haarlem biedt je een kijkje binnen de relatie wat er onbewust speelt.

Pieker jij je suf en worstel je met vragen over je kind, zoals…

LEES VERDER

Het maandelijkse magische me-time moment (voor liefdevolle ouders).

Iedere dag ben je dankbaar dat je ouder bent, maar soms is dat tegelijkertijd ook een uitdaging. Tijd voor jezelf (me-time) schiet er vaak bij in. Je bent een liefdevolle ouder met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en iemand die alle ballen omhoog weet te houden, maar zichzelf haast geen rust en ruimte gunt voor ontspanning. Toch zijn er momenten dat je hier erg naar verlangt. Je vraagt je weleens af of er nog meer is dan alleen dat regelen en organiseren. Waar is het plezier en geluk binnen het gezin?

LEES VERDER

Het maandelijkse magische me-time moment (voor liefdevolle ouders).