GRATIS E-BOOK

Praktische tips en inspiratie, die je vandaag nog kan toepassen.

Heb jij problemen, klachten en/of zorgen over je kind?

Ben jij de ouder die zijn kind ziet, en weet dat er hulp nodig is om te situatie te verbeteren? Gun jij je kind een gelukkig leven en begeleid jij je kind hierbij het liefst zélf?

Meld je aan voor de tips en inspiratiemail en ontvang het gratis E-book met ruim 90 blz. aan praktische tips, informatie en inspiratie. O.a. over communiceren, gevoelens uiten en reguleren, zelfvertrouwen en motivatie vergroten, bewust leren kiezen, de onderlinge verbinding, etc., die je vandaag nog kan toepassen.

Wil jij je kind zélf kunnen laten opbloeien?

Laat jouw kind je zien dat hij niet gelukkig is? Zit hij niet lekker in zijn vel of vertoond je kind terugkerend onaangenaam gedrag wat hem niet helpt? Jij bent de ouder die er alles voor over heeft om zijn kind weer levenslustig, stralend, blij en gelukkig te laten zijn.

Wat doe je met een appelboom, waarvan de appels niet goed groeien? Dan verzorg je de boom, toch? Je snoeit misschien wat takken, je bemest de boom of geeft het water, waardoor er ruimte komt voor licht en groei.

De metafoor van de appelboom met zijn vruchten, staat symbool voor jou en je kind. Ik vertel je daar graag meer over tijdens een vrijblijvende kennismaking van een half uur. Hierin ontdek jij wat een samenwerking oplevert zonder je kind te belasten en of we willen samenwerken.

Heb jij meer me-time nodig en lijkt een stok achter de deur om dit te gaan realiseren, de ideale manier? Ben jij ouder van een kind tussen de 0-18 jaar? Dan kun je vrijblijvend één keer gratis een avond MMMM deelnemen samen met maximaal 8 andere ouders. Eén keer per maand, op donderdagavond, kun je je hart luchten en je samen met gelijkgestemden bezinnen, zodat je er weer tegenaan kunt. Vraag gerust naar meer informatie over het Maandelijkse Magische Me-time Moment (MMMM) en geef bijtijds door dat je erbij wilt zijn, zodat je verzekerd bent van een plek.

Drie keer gratis aanbod op een rij en de laatste stap zet jij

  • Wil je vandaag nog het E-book in je mailbox en af en toe tips of een inspiratiemail ontvangen? Schrijf je gerust hier in.
  • Maak kennis en vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Ontdek wat een samenwerking voor jullie binnen korte tijd kan betekenen.
  • Vraag gerust wanneer de eerstvolgende MMMM is. Je kunt de eerste keer gratis de sfeer komen proeven.