EVEN VOORSTELLEN

Lisa Groot van Groot Geluk kindercoaching

Mijn naam is Lisa Groot van Groot Geluk Coaching. Ik ben kindertolk® en coach, getrouwd met Robert, moeder van twee tieners, Femke en Sascha. Ik heb 21 jaar als leraar in het basisonderwijs gewerkt. In 2018 heb ik ervoor gekozen om volledig voor mijn onderneming te gaan om mijn passie en missie op deze manier te vervolgen.

Mijn passie is en blijft het kind helpen zich optimaal te ontwikkelen om zich te verrijken en zijn mooiste leven te kunnen leven. Mijn missie is om de wijsheid van kinderen te helpen verstaan, zodat het kind, de ouder of opvoeder en het gezin of de groep groot geluk kan ervaren.

De zorgen, ergernissen, schuld- en schaamtegevoelens die ik heb ervaren met mijn kinderen en leerlingen stimuleerden mij om erachter te komen wat ze nodig hadden. Zij lieten mij zien dat er hulp nodig was. Zij hielden mij een spiegel voor, op een wijze die ik (nog) niet kon verstaan. Ik was er blind voor. Op mijn zoektocht naar hulp, kwam ik in contact met PresentChild®.

Kinderen spreken van nature een andere taal, die wij niet begrijpen. Ik heb bij PresentChild de methode kindertolken leren toepassen, zodat je elkaar écht gaat begrijpen. Een methode waarmee ik o.a. werk om jouw kind te helpen verstaan.

De ommekeer die ik nu ervaar in mijn leven, heeft ervoor gezorgd dat zorgen, ergernis, spanning, onrust en twijfels simpel verdwijnen. Er is plaats gekomen voor acceptatie, begrip, harmonie, plezier en geluk. Het veilige thuisgevoel dat ik mijn kinderen gun, is werkelijkheid geworden. De wijsheid die zij in zich dragen kan ik verstaan, dat gun ik ieder kind en iedere ouder en professional.

Wil jij dat je kind gezien én gehoord wordt? Wil jij je kind alles geven om gelukkig te kunnen zijn? Wil jij je kind écht begrijpen en verrijken? Wil jij je mooiste leven als ouder beleven? Dan begint een schitterende reis voor jullie als kind, ouder én gezin naar groot geluk. Stap jij in?

Heb je vragen, wil je een kennismaking aanvragen of wil je inspiratie als liefdevolle ouder voor je kind? Neem gerust contact met me op of schrijf je in voor het gratis e-book.

GRATIS E-BOOK

Voor de ouder die het kind een liefdevolle ouder gunt is een gratis E-book beschikbaar met meer dan 90 blz. overvloedig veel praktische tips en inspiratie voor de liefdevolle ouder, waar je een duidelijk handvat aan hebt. Het E-book is gratis te downloaden als je je inschrijft op mijn tips en inspiratiemail, vul daarvoor hier je contactgegevens in.