Vertalingstraject en coaching

Eén-op-één traject

Zie je dat het niet goed gaat met je kind? Of erger je de laatste tijd regelmatig aan je kind en weet je dat dit niets met een fase te maken heeft? Maak jij je zorgen of spelen vragen, dilemma’s en twijfels een grotere rol in je leven dan je zou willen.

Herken je één of meer van deze problemen bij je kind?

Een huilbaby, een dwarse peuter, problemen met naar school gaan, verlatings- of bindingsangst, een bazig kind, een stil kind, veel ruzie en onenigheid, pesten of gepest worden, regelmatig terugkerend verdrietig, boos of gefrustreerd kind, onzeker, (faal) angstig kind, een kind dat problemen heeft met concentratie, schoolleerproblemen zoals bv dyslexie, grensoverschrijdend gedrag, regelmatig problemen bij de bestaande vriendschappen, moeizaam contact met je puber, problemen met (in)slapen, eten, lichamelijke klachten, zoals eczeem, obstipatie, allergie, hoofd- of buikpijnklachten zonder medische redenen, etc.

Alles al geprobeerd, zonder de gewenste resultaten?

De methode van PresentChild®, is een oplossing naar de kern, waardoor je binnen korte tijd de situatie kunt bevorderen naar meer geluk.

Wat levert een samenwerking met mij op?

Een samenwerking zorgt ervoor dat je iedere situatie met je kind vanuit een nieuw perspectief gaat bekijken. Het zorgt voor begrip, respect, (zelf) vertrouwen, harmonie, liefde en je weet waarmee je zélf aan de slag kunt om je kind te laten opbloeien. Daar begeleid ik je bij op de meest simpele en verfrissende wijze.

Wat garandeer ik jou?

De taal die het kind ’van nature’ spreekt, vertaal ik, waardoor dit traject liefdevol en leerzaam is wat de rust, harmonie, vreugde & geluk bevordert. Ik geef jou wat jij nodig hebt om het kind weer te laten stralen. Ik ben een ‘down to earth- type’, rustig, duidelijk en ik ga recht door zee. Jij kunt hierna zelf aan de slag en je weet hoe je je kind kunt begeleiden naar een blij en gelukkig kind. Is er na een kindertolktraject proceswerk nodig, dan behoort dit tot de mogelijkheden.

Wat vraagt een samenwerking van jou?

Dat jij ervoor gaat en dat je het maximale eruit haalt.

Praktisch en concreet

Drie afspraken van ongeveer een uur én een vertaling.
*Een intakegesprek: n.a.v. vragen. Dit gesprek heeft geen voorbereiding nodig.
*De vertaling: de methode kindertolken pas ik toe, zonder afspraak.
*Een terugkoppelingsgesprek: de vertaling van je kind terug gekoppeld.
*Een follow up gesprek: dat wat goed en nodig is voor het proces.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan om kennis te maken (max. 30 min.), om te onderzoeken of we willen samenwerken.