REVIEWS

 • positive review  Lisa is een bijzonder prettig persoon. Ik ben onlangs voor het eerst naar een 4 m's avond geweest. Hoewel ik een beetje twijfelde of het wat voor mij zou zijn was dit bij binnenkomst nagenoeg gelijk over. Ik heb het als heel ontspannen ervaren om tijd voor mezelf te maken en even bewust stil te staan bij wat er in mij en in mijn gezin speelt. Pakkende gespreksonderwerpen (luisteren of delen mag beide) maar ook genoeg gelachen, ik heb de volgende avond al in mijn agenda geblokt!

  Cynthia Siahaija Avatar Cynthia Siahaija
  8 November 2019

  positive review  Ik bewonder de rustige manier waarop je de boodschap brengt/informatie geeft Lisa. Een hele heldere uitleg/vertaling waardoor meteen zaken duidelijk worden! Ook, zoals iemand anders al schreef, als je zelf geen kinderen hebt. Ook dan voel ik dat de gegeven informatie belangrijk is. Heel veel succes gewenst, ik blijf deelnemen en je volgen. Super dat ik je ontmoet heb. Zeer waardevol!

  Danielle Veen Avatar Danielle Veen
  2 March 2021

  positive review  Op 2 okt 2020 volgde ik de workshop "je kind in bloei". De setting was warm en intiem: in de gezellige woonkamer, met thee, wat lekkers en een verrassing, maar ook in een kleine groep, dus lekker veel aandacht. Lisa straalde rust, vertrouwen en liefde uit. Liefde voor het kindertolken en voor kinderen, maar ook voor het kind in jezelf. Want toevallig, of niet, hadden beide deelnemers zelf geen kinderen. Toch wist Lisa mij te raken en had het kind in mij genoeg te vertellen aan de volwassen mij. De dag vloog voorbij en ik had veel langer kunnen en willen doorgaan. Ik ben nog lang niet uitgegroeid of uitgebloeid!

  Mariska Janszen Avatar Mariska Janszen
  8 November 2020
 • positive review  Ik heb Lisa leren kennen als een oprecht, puur en liefdevol mens. Een tijdje terug heb ik een workshop bij haar gevolgd over 'je kind als spiegel'. Deze workshop zat ik bij als leerkracht, niet als ouder, maar vond ik voor mijn rol ook zeer waardevol. Lisa is heel duidelijk, helder en down to earth. Ze vertelde o.a. over wat zij ontdekt heeft over 'de taal' die kinderen 'van nature' spreken, over haar reis naar wat haar zo gelukkig maakt sinds zij met de methode PresentChild werkt, wat deze methode inhoud e.a. Dit gaat ver voorbij opvoeden, dit gaat over het echt zien en horen van het kind. Kortom een aanrader om je te laten inspireren door deze topper. 💫

  Tessa Scholte Avatar Tessa Scholte
  17 January 2020

  positive review  De 4 M's zijn voor mij inspirerende mama avonden, waarin Lisa een mooie balans aanbrengt tussen ervaringen uitwisselen en geleide oefeningen. Ik voel mij daarna rustiger en zie dan weer beter wat voor mij belangrijk is. Waardoor ik thuis een meer ontspannen mama ben. Maria

  Froukje Kronenburg Avatar Froukje Kronenburg
  2 November 2019

  positive review  Wat een boeiende en inspirerende lezing gaf Lisa gisteren als haar inbreng bij de geluksroute. Interessante gespreksstof ook zeker voor een moeder en een inmiddels volwassen dochter. We hebben nog best een tijd nagepraat. Het werk dat Lisa doet voor ouders en kinderen is opbouwend, helpend en verhelderend.

  Joes Kriek-Groot Avatar Joes Kriek-Groot
  2 February 2020