GRATIS MASTERCLASS

Kinderen meehelpen gezien te worden

Het kind wijst de weg naar geluk (voor beiden)

Dagelijks zien we onze kinderen en helpen we ze om met plezier te groeien in hun ontwikkeling. Kinderen helpen ons een handje mee. In de trigger die het gedrag met zich mee brengt, schuilt een belangrijke aanwijzing.

Daar waar jij, als ouder of als professional (bv: leraar, (kinder)coach, gastouder, enz.), uitdagingen tegenkomt en alle hulp geeft die kinderen kunnen gebruiken, is er ook sprake van een tweerichtingsverkeer.

 

Ik help jou graag deze tweerichtingsverkeer in te zien d.m.v. het spiegelen zélf te ontdekken welk verschil dit jullie brengt. Mijn naam is Lisa Groot en ik vind het belangrijk om kinderen écht te zien, te begrijpen en te geven wat ze nodig hebben om met plezier te groeien, zodat ze zichzelf – met de juiste begeleiding – kunnen verwezenlijken wie ze zijn.

 

Tijdens de masterclass krijg je inzicht in het gedrag en begrijp je welke duurzame oplossingen helpen om verschil te maken voor het kind.

Door te spiegelen d.m.v. vragen die je krijgt en ik je de gelegenheid geef om net iets verder te kijken door je uit te vragen wat je bedoelt, gaan we het gedrag, houding, leerprobleem of emotie uitlichten en begrijpen wat erachter schuilt.

 

 

Voorbereiding is overbodig en ook hoef je nu geen groots probleem te ervaren. Je bereidwilligheid en grote betrokkenheid naar kinderen is een pré. Jij ziet kinderen, geeft gehoor aan hun noden en jij wilt hen helpen in hun ontwikkeling, in brede zin.

Je bent nieuwsgierig geworden hoe jij kinderen kunt helpen in het dagelijkse leven, ZONDER dat ze aanwezig zijn.

Herken je één of meer van onderstaande situaties?

  • Onverhoopt loop je nu tegen obstakels aan, ergernissen, zorgen, gepieker wat ervoor zorgt dat je er samen niet (voor)uit komt.
  • Jij ziet het kind, klein of groot , die geen gehoor geeft aan wat wenselijk is. Wat je ook probeert, het lijkt zinloos. Alle energie die je erin steekt, lijkt van geen betekenis te zijn.
  • Doet het je zeer om te zien als kinderen niet worden gezien of gehoord en lijkt het zinloos om je energie erin te steken?

Het goed nieuws is dat kinderen je de weg wijzen, als je naar hun boodschap wilt luisteren.

Kinderen zijn uniek en bijzonder, daar weet jij alles van. Zij hebben een specifieke boodschap voor jou, waar jij van zinvolle betekenis kunt zijn.

WANT…

Er is iets totaal anders wat je kunt doen, als je bereid bent om je te laten raken en naar jouw aandeel durft te kijken. Je gaat inzien en aanvoelen wat er van invloed is, waardoor jij, als de volwassene, weet wat er nodig is om dit kind te helpen zichzelf te zijn en samen veerkrachtig met vertrouwen te kunnen groeien. Ja, dat kan jij!

 

Ik nodig je uit om te luisteren naar de boodschap wat het betreffende kind jou heeft te vertellen.

‘Het kind wijst de weg naar geluk (voor beiden)’

In deze GRATIS masterclass krijg je de sleutel in handen waar jij wérkelijk van invloed bent. Door zélf te ontdekken wat spiegelen voor verschil brengt en je gaat begrijpen hoe je samen – in verbinding- kunt groeien.

 

Doe je mee?

A.s. donderdag 30 mei 2024 organiseer ik deze GRATIS masterclass:
“HET KIND WIJST DE WEG NAAR GELUK (VOOR BEIDEN)”
We komen online samen met de Zoom verbinding van 9.00-10.30 uur.

Het is óók mogelijk om de replay achteraf te ontvangen, mocht je verhinderd zijn. Elkaars inbreng zorgt voor meer inspiratie en helpt om groeikansen mogelijk te maken, waardoor live aanwezig zijn de voorkeur heeft.

 

Bereid om te luisteren naar de boodschap van het kind, je te laten raken en om je te laten verwonderen?

Velen zijn je voorgegaan en hebben mooie inzichten ontvangen. Ik krijg van voorgaande deelnemers te horen dat ze de vorm en inhoud als een interessante, leerzame, openhartige en fijne samenkomst ervaren.

Het kind wijst de weg naar geluk (voor beiden)

Nieuwsgierig?

Ja Lisa, ik meld me graag aan.        

Inschrijven gratis masterclass