Cursus: Licht op het innerlijke kind

Zie jij bij anderen dat het anders kan? Lichter, harmonieuzer, warmer, vrijer, vreugdevoller…

Ik ken dat en heb daar net zo lang naar de oplossingen en antwoorden gezocht, totdat ik de antwoorden en oplossingen heb gevonden. Het heeft me heel wat jaren gekost, en uiteindelijk heeft het geluk groots uitgepakt.

Mijn ontdekkingsreis deel ik graag met jou, zodat het jarenlang zoeken je wordt bespaard, en zorgen we er samen voor dat jij je oplossingen en concrete antwoorden vind.

Jij ziet kinderen, groot en klein ;-), en bent bereid om aan te kijken wat ervoor nodig is om optimaal te kunnen groeien. Om samen te groeien vanuit onvoorwaardelijke liefde is, is het belangrijk dat we onszelf zien, horen en lief hebben. Daar waar we als kind vanuit loyaliteit en een afhankelijkheidspositie al vroeg mechanismes aanleren om te overleven, wordt er nu iets nieuws gevraagd, waar we nog niet vertrouwd mee zijn.

Bewust of onbewust houden we nog vast aan patronen die nu niet meer werken. We worden uitgenodigd om een nieuw perspectief te omarmen, als er binnen een relatie iets wringt, schuurt off waar je merkt dat het niet lekker gaat, je zelf ongelukkig kunt voelen. Opnieuw kijken wat deze situatie van je vraagt, vraagt om een veilig speelveld te creëren en de juiste voeding (op diverse manieren ;-)), waardoor we worden geïnspireerd, in actie komen en opbloeien.

 

Kinderen (groot en klein) wijzen ons de juiste weg, zodat wij voor verlichting kunnen zorgen en samen harmonieus & liefdevol opgroeien. 

 

Voor onze vraagstukken zoeken we vaak antwoorden buiten onszelf. Dit zijn helpende hulpmiddelen. Toch kun je op een gegeven moment vastlopen door de dagelijks terugkerende uitdagingen, zorgen of problemen. Soms zijn dit zelfs dingen die je je bijna niet meer bewust bent, omdat het zo gewoon is geworden.

 

Je kent het wel… van die ochtenden met stress, het opgejaagde gevoel waarbij je iedereen weer op tijd op school wilt krijgen, waar je op je kinderen, je partner, of welke dierbare er in de buurt is reageert, waarvan je later kunt balen. Soms zijn het groter wordende problemen, waar je je machteloos bij kunt gaan voelen als je tools en hulpmiddelen niet meer werken.

 

Denk aan de woede uitbarstingen na een school/werkdag, het gedrag of een houding dat het uiterste van je vraagt, zoals betweterige, sarcastische, cynische gedrag of waar men verantwoordelijkheden uit de weg gaat of vermijd, zichzelf verwaarloost, verslonst, teveel online is, niet willen luisteren, claimend of zuigend gedrag laat zien, de brutaliteit die steeds weer opduikt of juist de stilletjes terugtrekkende houding waarbij je merkt dat de ander het contact uit de weg gaat, etc.

 

Eigenlijk projecteren wij wat er onbewust leeft in onszelf op onze dierbaren en dit kunnen wij ook doorbreken. De methode kindertolken van PresentChild® is de sleutel om te verbinden en samen (vanuit een wederkerige relatie) te groeien. Jouw bereidheid om te kijken naar jezelf en de liefdevolle aandacht die je besteed aan wat er van jou wordt gevraagd, zorgt voor wonderen.

 

Wat levert deze cursusdag:  ‘Licht op het innerlijke kind’, jouw op:

-> je geeft stem aan het innerlijke kind in jezelf, die erg graag gezien, gehoord en geliefd wilt.

-> jij ontdekt jouw waarheid, jouw authentieke zijn, zodat je creaties tot uitdrukking weet te brengen die bij jou passen en je ruimte maakt om te groeien en op te bloeien.

-> een dag vol verbinding, waar je een veilige bedding ervaart en je gevoed en gedragen zult voelen.

-> je gaat inzien wat je interne communicatie is en je weet wat jij nodig hebt om gehoor aan te geven aan jouw behoeftes en verlangens door aspecten in jezelf bijvoorbeeld liefdevol te begrenzen of juist lief te hebben.

-> door licht te schijnen op (onbewust) aangeleerde overlevingsstrategieën en of beschermingsmechanismes, maak je jezelf vrij van blokkades om te groeien en op te bloeien.

-> lichtvoetig verlaat je deze dag met een ‘tas’ vol inspiratie die toch luchtig en zonnig aanvoelt.

 

Wanneer wij tevreden en gelukkig zijn, profiteren je kinderen, je partner, je dierbaren mee en ervaren we groot geluk.

Wij weten dat we beter functioneren wanneer er harmonie, vrede, vreugde, vrijheid en verbinding is. Een fijn en veilig speelveld zorgt ervoor dat we eerlijk en openlijk uitwisselen wat er in ons leeft, waardoor onze (innerlijke) kinderen zichzelf zijn en ruimte krijgen om te groeien en op te bloeien vanuit een natuurlijke beweging.

 

Jij wilt je kind(eren) voorleven wat helpend is om te groeien en op te bloeien, zodat je kinderen worden verlicht van een last dat niet van hen is. Je bent benieuwd waar jouw innerlijke wijsheid je brengt en nieuwsgierig naar wat de blijvende oplossingen zijn, die de connectie en vertrouwen versterkt in relatie tot jouw kind(eren).

Meer weten over het kindertolken en ervaren wat dit voor wonderlijk verschil brengt?

 

Door het licht te schijnen op jouw innerlijke kind, is het ook een soort thuiskomen bij jezelf, waar je verlost wordt van een innerlijke strijdt en je lichter, lichtvoetiger, vreugdevoller, vrediger, vrijer en met meer vertrouwen jouw vervolg pad kunt bewandelen.

 

Deze cursusdag wordt georganiseerd op dinsdag 23 april 2024 in Haarlem van 10.00- 17.00 uur. Het maximum aantal deelnemers is 6 personen, zodat ieder tot zijn recht kan komen. De kosten zijn €135, – p.p. all-in, inclusief koffie, water, thee en een versnapering. Voor (aan)vragen, afstemmen of kennismaken, neem vrijblijvend contact met me op.

Ja Lisa, ik heb interesse en wil vrijblijvend afspreken. 

 

Ervaringen van enkele deelnemers, die je zijn voorgegaan:

Het contact was prettig en flexibel. Naast het ‘standaard’ aanbod, speelt Lisa mooi in op wat er nodig was. De opdrachten en oefeningen waren zinvol en prettig. Naast het overdragen van Lisa haar kennis op het gebied van kindertolken, is ze gepassioneerd in haar werk en brengt het ook op die manier over. Krista

Wauw wat was het súper bijzonder. Bij vertrek voelde ik mij al heel licht en fijn, maar nu we een ruime dag verder zijn, voel ik wat het mij heeft gedaan. Het voelt alsof ik een reset heb gehad. De ‘tas’ met zorgen waar ik mee kwam en volledig in het hoofd zitten, is gezakt naar verbonden zijn met je eigen kern. Alsof de binnenkant eens even flink afgestoft moest worden. Nogmaals dank, Natascha.

Je innerlijke kind helpen groeien vanuit de natuurlijke, harmonieuze, liefdevolle begeleiding. Waar jij leiding leert nemen op wat er onbewust leeft en je nog krachtiger en met meer vertrouwen binnen je relatie ( in de brede zin) voortbeweegt en liefdevol kunt zijn.

Je kunt een gratis afstemsessie aanvragen. Tijdens deze sessie kun je al je vragen stellen, mij beter leren kennen en ontdekken of de workshop-dag iets voor jou is. Geheel vrijblijvend.

Ja Lisa, ik wil me graag aanmelden voor deze afstemsessie.