Dromen waar maken

Dromen over een plek, waar je gewoon goed bent zoals je nu bent, inclusief je kwetsbare en krachtige kanten. Samen met andere ondernemende mensen zijn, die de kracht van het samen verbinden & elkaar bekrachtigen in wat je voelt en ervaart ook kennen.

Dit was een droom van mij een jaar of 8 geleden en zo werd deze droom ook werkelijkheid. Eigenlijk kon ik niet eens zo goed benoemen wat me daarin zo aantrok. Ik vond het spannend, ervaarde zelfs weerstand en tegelijkertijd leek het mij ook heerlijk om in de stilte van de geleide meditaties, de geleide oefeningen, in alle rust te ontdekken en onderzoeken wat er mocht ontstaan in zo’n groep.

De nieuwsgierigheid naar deze ervaring van het verbinding met hen, was groter en maakte dat ik JA zei. Ik vond het een spannend avontuur waar ik zin in had.

En daar waar ik wel eerder spanning en weerstand heb ervaren, werd ook nu een verrijking van mijn leven. In dit samenzijn leerde én leer ik ongelooflijk veel over mijzelf. Ik heb gemerkt dat als je regelmatig stil staat, je ook bewuste keuzes leert maken om je dromen waar te maken.

Deze samenkomsten geven inspiratie en support. Je ontdekt behoeftes en verlangens, die spelen en je leert om keuzes te maken die passen bij wie jij wilt zijn.

Gaandeweg kreeg ik meer vertrouwen om me uit te spreken en te delen wat mocht worden benoemt en dat zie ik ook bij de ondernemende, krachtige mensen die aansluiten tijdens MMMM.

Ik heb me durven onderdompelen in groepen en het voelt inmiddels aan als een veilig, warm bad en dat wil ik jou ook met alle liefde geven, zodat je ook kunt ervaren hoe zo’n samenzijn is.

En dit is wat de deelnemers van het Maandelijkse Magische Meditatie Moment NU zeggen, na het samen verbinden met jezelf én elkaar.

Ze zeggen: “Ik ben weer geïnspireerd”, “Ik ervaar de rust en lichtheid”, “Je zet jezelf in je kracht”

Wil jij ook je eigen supporter worden, tegelijkertijd elkaars supporter zijn en de kracht van samen beleven, dan heb ik goed nieuws.

Vanaf donderdagochtend 14 september 2023 starten weer en kan jij de kans pakken om MMMM zelf te ervaren.

De uitwisseling is 40 euro voor 3x proeven. Je bent van harte welkom erbij aanwezig te zijn en samen te verbinden.

Het MMMM, waar we ons gaan verbinden met het zachte, krachtige wezen, wie wij werkelijk zijn.

MMMM, zin in?

Ja, we bundelen de krachten Lisa. Ik zeg JA.

Kijk ernaar uit je te verwelkomen.

Liefs Lisa