De 16-jarige laat zien dat moeder meer mag zijn…

Ze is een doener en zorgt graag voor iedereen. Deze moeder weet van zichzelf dat ze met efficiëntie veel bereikt.

Al spiegelend wilt de dochter moeder – onbewust – iets vertellen. Een levensles die belangrijk is voor moeder en waar de 16-jarige timide dochter de vruchten van kan plukken.

We zijn bij de vertalingstraject aangekomen om de boodschap te verduidelijken. Als kindertolk vertaal ik het gedrag, wat moeder ziet bij dochter, naar deze moeder.

Het blijkt dat haar timide dochter iets nieuws wilt vertellen. De boodschap gaat over iets nieuws, wat de moeder nog niet goed kent.

Het timide meisje laat haar weten, dat als je onderneemt vanuit de verbinding met jezelf, door eerst op jezelf te zijn, en vanuit daar iets gaat doen, je meer vrije tijd hebt en uit geruster bent. Precies omgekeerd van wat moeder doet!

Je zult ontdekken, vertaal ik naar moeder, hoe je hoofd daar van alles over denkt. Bijv. dat dit inefficiënt is, maar niets is wat het lijkt. Want eigenlijk… laat de boodschap van haar dochter weten… blijkt dit juist heel efficiënt.

De donkere wolkjes boven het hoofd van moeder dringen zich nog op… Ze neemt de boodschap aan en gaat op pad om te ondervinden hoe het leven op deze manier kan Zijn.

*Disclaimer: een boodschap van een kind is altijd uniek en maakt de betreffende ouder duidelijk welke levensles erin schuilt.

Ervaar jij thuis al een poosje gedoe omtrent het gedrag van een kind of bijv. je partner, dan nodig ik je uit om vrijblijvend met mij te onderzoeken wat spiegelend kijken voor verschil brengt.

Liefs,

Lisa Groot