Kinderen een handje verder helpen…

Kinderen kunnen je verwonderen, zo bijzonder. Zij weten bewust en onbewust de juiste snaar te raken. Op de meest (on)verwachte momenten worden we aangeraakt, door de puurheid, spontaniteit, nieuwsgierigheid, open- en eerlijkheid, enz. Jij ziet het kind en helpt hen graag een handje verder, zodat ze veerkrachtig en met meer vertrouwen, plezierig opgroeien.
Zodra je een kind ziet dat op een bepaald vlak ongelukkig is, een kind dat niet lekker in z” n vel zit, niet lekker gaat of iets anders, ga jij aan. Jij hebt er alles voor over om je kind te ondersteunen en of de juiste stimulans te geven, maar wat je tot nu toe inzet, lijkt niet (volledig) te werken.
Wist je dat…
🍀 Kinderen specifieke wensen voor ons hebben, die wij vaak niet zien.
🍀Zij hebben ons iets te vertellen, zodra je door hen wordt geraakt.
🍀De boodschap is confronterend en verrijkend.
🍀Zodra je het ziet, brengt het rust & begrip en kun je het zelfs waarderen.
Vele opleidingen, workshops, trainingen en boeken hebben mij veel geleerd over de ontwikkeling van kinderen. Sinds ik het spiegelen heb ontdekt, is het roer om en ben ik gestopt met trekken, duwen, forceren of te laten voor wat het is. De (innerlijke) strijd heb ik achter kunnen laten en de rust, begrip en het vertrouwen is wedergekeerd. Ongemerkt ging er veel energie verloren.
Sinds ik spiegelend kijk en voorga, zie ik dat dit werkt. Deze ervaringen brengt vertrouwen, ruimte voor onvoorwaardelijk in liefde aanwezig zijn en samen groeien in de brede zin. Waar ik eerst slechts een stukje zag, zie ik zoveel meer moois om mij heen, inclusief alle mogelijkheden waar ik eerder ook blind voor was.
Wat zie jij als je naar het gedrag van je kind kijkt? Wat spreekt je aan en wat vind je minder…
Ervaar je de rust, de energie of is er ongemerkt een lek ontstaan?
Kinderen zijn uniek en het is wonderlijk als je ze spiegelend ziet, zo bijzonder.
Van baby, peuter, kleuter, schoolkind, puber, etc. Het spiegelen blijft alsmaar doorgaan….
Het meest bijzondere is, dat kinderen met het gedrag waar ze je raken, je iets willen aanwijzen.
Nieuwsgierig geworden?
Tijdens de gratis masterclass, wordt de wens van jouw kind in een persoonlijke boodschap vertaald naar wat het jou wilt vertellen op een diepere laag.
Wij gaan onze kinderen voor en zodra we bereid zijn om te luisteren naar de boodschap op een diepere laag in onszelf, help je ze veerkrachtig en met meer vertrouwen de uitdagingen en veranderingen in het leven aan te gaan.
Benieuwd welke wens jouw kind voor je heeft en wil je hen voorgaan door ze een handje te helpen?
Uit ervaringen van deelnemers die je zijn voorgegaan, krijg ik keer op keer terug hoe interessant, logisch en kloppend de informatie is. Rakend, rauw en mooi.
Bereid om je te verwonderen en je te laten raken door de boodschap van je kind, klik op de link om verder te lezen en je aan te melden voor de masterclass.
Ik zie je graag.
Liefs Lisa