Opnieuw vrede en harmonie

Er zijn van die periodes dat we zoveel op ons presenteerblaadje krijgen, dat we onszelf voorbij hollen. Ook deze periode staat bekend als een tijd waarin je je kan laten meevoeren in allerlei activiteiten.

Als mens ben je op je best wanneer je lekker in je vel zit. Aangezien we allemaal mens zijn, perfectie niet ons streven is, kunnen we ons soms teveel laten overspoelen. In ons enthousiasme stemmen we in met  een teveel aan activiteiten. Los van of ze leuk zijn of niet, aan het einde van de dag of week, liggen we als een dweil op de bank en hebben we nergens meer zin in of mopperen we ons ongenoegen uit naar onze dierbaren.

Niets menselijk is ons vreemd en ook ik ken deze periodes. Met name wanneer ik acties neem vanuit mijn hoofd en bedenk dat ik zus of zo moet, dit of dat nodig is… en wordt verwacht?!?

We zijn allemaal in staat om ons eigen leven te creëren op een wijze waarin we in harmonie zijn met onszelf en gelukkig zijn. Wanneer we weten op welke manier we ons leven wensen te leven en daar onze verantwoordelijkheid voor nemen door met toewijding en liefdevolle aandacht ermee aan de slag te gaan, gebeuren er magische dingen.

Om je lekker in je vel te doen voelen, is het handig om je energie te bewaken. Het is belangrijk om te weten waar je energie van krijgt en waar niet. Wat jezelf nodig hebt om je goed te voelen. Om het vertrouwen in jezelf, en dat wat je voelt te vergroten, helpt het om je gevoel serieus te nemen en jezelf af te vragen wat je nodig hebt.

Ui ervaring kan ik je vertellen dat emoties veel energie kosten. Spanningen, irritaties, ergernissen, schuld- en schaamtegevoelens, evenals optimistisch zijn en het gevoel hebben van onoverwinnelijk zijn. Beiden kosten bakken met energie.

Om te leren vertrouwen op jezelf, nodig ik je uit om eens terug te blikken op de afgelopen periode en te gaan kijken op welke momenten je lekker in je vel zat, je je goed voelde en wat je daar deed of laat.

Jij weet wat jouw energie geeft en waar jij door oplaad. Op welke momenten heb je jezelf deze momenten gegeven?

Wanneer kon je je echt ontspannen, achterover leunen en genieten van de mensen en dingen om je heen?

Zijn dit momenten die dagelijks of wekelijks terugkomen?

Zou je andere keuzes kunnen of willen maken, zodat je meer tijd kunt vinden om je op te laden of is het beeld dat, wanneer je terugblikt, het beeld dat je graag voor ogen hebt?

Stel jezelf de vragen: “Wat is er mogelijk wat ik nu nog niet kan zien? Waar kun je uitreiken?”

Vrede begint met harmonie in onszelf en de verantwoordelijkheid nemen waar je invloed op hebt. Ervaar jij op dit moment teveel tegenwerking, weerstand of zorgen dan nodig ik je uit om te onderzoeken welk zielsverlangen er op jou wacht dat geleefd wil worden. Weet dat er in elke situatie binnen de relatie geluk schuilt, wat jou een waardevolle boodschap heeft te vertellen en waar jouw ziel naar verlangt. Je hoeft dit niet alleen te doen.

Wil je ontdekken welke boodschap dit voor jou is, dan nodig ik je uit om vrijblijvend contact op te nemen om samen te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Liefs Lisa

P.s. Weet je dat het fijn is om samen te mediteren en voel je ervoor om aan te haken tijdens het Maandelijkse Magische Meditatie Moment, dan nodig ik je uit op vrijdag 9 december van 8.45- 10.00 uur in Haarlem. Er is fysiek plek voor 6p. en online nog ietsje meer. Kom gerust proeven en bepaal de eerste keer zelf wat je het waard vindt.