Van angst naar vertrouwen

Als je durft te vertrouwen op de goede afloop, als je durft te vertrouwen op het proces, als je durft te vertrouwen op jezelf, is geduld hebben niet moeilijk. De moed om bereid te zijn en de deur naar vertrouwen te openen, vraagt toewijding. En dan ontvouwt de magie van het leven….

Vanmiddag tijdens een coach sessie, waarin we het gedrag spiegelen, zegt ze:

“Ik heb de afgelopen weken gemerkt dat het contact met anderen anders gaat. Ik ontvang respect, zelfs spijtbetuigingen wanneer ze zien dat ze respectloos zijn geweest. Ik heb voor het eerst het gevoel dat ze me horen.”

Wanneer je het vertrouwen kwijt bent geraakt in de mensen om je heen, kan dit een hele nieuwe ervaring voor je zijn.  Tijd heelt de wonden, als je weet wat er onbewust van invloed is.

Zie je veel angst, onzekerheid om je heen wat jou zorgen maakt, dan nodig ik je uit om te onderzoeken wat ik, als spiegelexpert, voor je kan betekenen.

Liefs Lisa Groot

Als kindertolk help ik opvoeders het gedrag van kinderen te zien als spiegel van hun bewustzijn. Zodra je bereid bent en aankijkt wat de spiegel je vertelt, leidt dit zowel tot ontwikkeling van de opvoeder in het liefdevol regie kunnen nemen, als dat het ruimte geeft aan de ontwikkeling van het kind.