Ruimte innemen

In een huishouden waar je met elkaar samenwoont, is het ooit schipperen welke ruimte wie kan en mag innemen. Met elkaar communiceren is van wezenlijk belang, zodat je rekening met elkaar kunt houden en elkaars behoeftes kunnen inzien. Blijf jij ook rekening houden met je eigen behoeftes of probeer je er alles aan te doen om anderen daarvan te voorzien?

 

Ik nodig je uit om OOK je eigen behoeftes serieus te nemen en te laten zien dat deze belangrijk zijn. Zelf heb ik gemerkt, hoe meer ik mezelf en mijn behoeftes respecteer, hoe meer ik respect terugkrijg, die ik verdien.

Onvoorwaardelijk houdt je kind van je, en hoe verhoudt die liefde zich tot jezelf? Ik nodig je uit om ruimte te maken met je hart te verbinden en te ontdekken wat er zich wilt laten zien.

A.s. donderdagochtend 9 maart in Haarlem (fysiek en online) van 9.00-10.30 uur is het Maandelijkse Magische Meditatie Moment (MMMM), zodat je ruimte kunt maken om tot jezelf te komen en rust & ontspanning te vinden. Iedere tweede donderdag van de maand weer.

De uitwisseling is 40,- euro voor 3x. Informatie en/of aanmelden lukt via deze link.

Liefs Lisa Groot
Kindertolk@ en coach
voor ouders en professionals

Leave a comment