Onvoorwaardelijke liefde.

Een kind is geheel afhankelijk,
in verbinding met
de ouder.

Later leer je los te komen,
van alle oordelen,
overtuigingen en gedachten,
die jou zijn geleerd.

Op eigen benen staan
te vertrouwen,
op de krachten van jezelf.

Stap je op het pad van
liefdevol zijn voor jezelf
en merk je dat
liefde diverse kanten kent.

Trouw zijn aan jezelf,
jouw eigen waarden.
jezelf leren waarderen.

Alles eerlijk aankijken,
contact maken met je gevoel.
ook als het pijnlijk is,
ongemakkelijk,
oncomfortabel.

Onvoorwaardelijke Liefde

Jezelf toestemming geven,
om het pijnlijke gevoel
er te laten zijn.

Voorbij gaan aan
de strijd,
de oorlog in jezelf,
het willen fixen,
of vermijden.

Dat kan uitdagend zijn,
om ook dit deel van jezelf,
eerlijk en open
te ontvangen!

Het bevrijdende gevoel,
is keer op keer,
een groots geschenk.

We zijn nooit te oud,
om te leren…
dat geluk bij jezelf begint.

Geef jezelf toestemming
om blij te zijn
en plezier te hebben.

We zijn nu immers afhankelijk
van wat we onszelf
kunnen geven.

Daarmee geef je
toestemming
aan de ander, je kind
om gelukkig te zijn.

Still work in progress

Liefs Lisa

P.s. Ik schrijf mails met liefde en toewijding. Deel graag mijn ervaringen, zodat kinderen worden begrepen en verstaan. Wil je andere mensen ook uitnodigen om deze blogs/mails te ontvangen? Dan kunnen ze zich HIER aanmelden en ontvang je gratis een e-book boordevol tips, handvatten en ervaringen, die ik heb opgedaan als ouder en leraar.  Ik weet hoe belangrijk het is om inspiratie op te doen als liefdevolle ouder.

Dit zijn de andere mogelijkheden om op dit moment support te ontvangen op jouw pad als liefdevolle ouder. Zie jij dat het kind niet de juiste hulp krijgt en wil je verlichting brengen?

1.Op vrijdag 22 april geef ik een cursusdag in Haarlem met de titel: “Licht op het kind!” Je krijgt antwoorden vanuit de concrete theorie direct gericht op de praktijk en gaat zelf ervaren hoe je de boodschap van een kind kunt overbrengen naar de vertellende ouder. Hierdoor breng je licht op de zaak en weet je handen en voeten te geven aan de onderliggende oorzaken die spelen. Kortom, de boodschap van het kind overbrengen, zodat het begrijpelijk is en wordt verstaan. Een dag, die zich vanuit de flow ontvouwt en het verschil maakt.  Spreekt het je aan en heb je zin om mee te spelen?  Geef deze mail een reply door hier contact te maken met als onderwerp de titel: cursusdag 22 april ’22 en je krijgt de praktische informatie toegestuurd.

  1. Heb je zelf al langere tijd een zorg of probleem met je kind, alles geprobeerd zonder de gewenste resultaten en wil je geheel vrijblijvend en gratis kennismaken om te onderzoeken of we willen samenwerken? Mail even om af te spreken (online of fysiek) en vertel gerust op welke dagen dit het beste uitkomt.

3. Wil je me volgen? Op Facebook vind je de pagina Groot Geluk Coaching en op Instagram onder de naam lisa@grootgelukcoaching. Daar verspreid ik regelmatig plukjes geluk.